x
მეტი
  • 22.06.2018
  • სტატია:78044
  • ვიდეო:330798
  • სურათი:434022
ტორტის ბისკვიტის დანამვა

imageტორტის ბისკვიტი რომ ზედმეტად მშრალი არ გამოვიდეს, საჭიროა მისი დანამვა. დასანამად შეიძლება მრავალფეროვანი იდეით იხელმძღვანელოთ – საკუთარი ექსპერიმენტით, გამოცდილი დიასახლისების რჩევების გათვალისწინებით თუ სხვა საშუალებით. აქ მოვიყვანილია რამოდენიმე ნაცადი მეთოდი, რომელსაც ძირითადად იყენებენ ტორტის დანამვისას. ბისკვიტის დანამვა შესაძლებელია ალუბლის, ნუშის ან ყავის ლიქიორით, თუმცა, თუ გსურთ, რომ ის ბავშვებმა მიირთვან, უმჯობესია, თუ რომელიმე ხილის წვენის გამოიყენება. ამისათვის 1/2 ლიტრ ხილის წვენში გახსენით 2 ს/კ შაქარი, ადუღეთ, სანამ წვენის ნახევარი არ აორთქლდება, გააგრილეთ და მოასხით ბისკვიტს. ბისკვიტს ძალიან უხდება ფორთოხლის, ალუბლის ან მოცხარის წვენი.

0
91
2-ს მოსწონს
ავტორი:მოგზაური
მოგზაური
91
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0