სამარხვო კერძები ისპანახის ფხალი 2012, 6 აპრილი, 10:33 500 გ. ქორფა ისპანახი;
2 კბილი ნიორი;
1 ჭიქა ნიგოზი;
12 ღერი ქინძი;
1 ღერი ოხრახუში; ½ ხახვი; 1ჩ/კ აჯიკა; მარილი. მომზადება: ისპანახის გარეცხეთ და შეაშრეთ, ჩააწყვეთ ადუღებულ წყალში და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წთ. ნიგოზი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. აურიეთ აჯიკა, წვრილად დაჭრილი მოხარშული ისპანახი, ხახვი და ქინძი. მიღებული მასისგან გააკეთეთ ბურთულები. დააწყვეთ სასალათეზე, მორთეთ ოხრახუშით და ნიგოზით. 2132 2-ს მოსწონს
|