ნამცხვრები როგორ გამოვაცხოთ გურული იაფოფხა 2018, 18 მარტი, 23:44
მასალად დაგვჭირდება:კვერცხი-3 ცალი, შაქარი -1 ჭიქა, დანაყილი ნიგოზი-1 ჭიქა, სოიოს ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს. მომზადება:კვერცხით და შაქრით გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავუმატოტ დანაყილი ნიგოზი, სოიოს ფქვილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, ისე რომ მასა გამოვიდეს არაჟნის კონსისტენციის;შემდეგ გადაიტანეთ ცომი გამოსაცხობ ფორმაში და შედგით ღუმელში გამოსაცხობად. 235 შეფასება არ არის
|