x
მეტი
  • 28.03.2024
  • სტატია:134040
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508247
როგორ გამოვაცხოთ გურული იაფოფხა

image
აქ შემოგთავაზებთ გურული ნამცხვრის ძალიან ძველ რეცეპტს, რომლითაც ჩვენი ბებიები სარგებლობდა.როცა გასინჯავთ, დამერწმუნებით, რომ ის ძალიან გემრიელია.

მასალად დაგვჭირდება:კვერცხი-3 ცალი, შაქარი -1 ჭიქა, დანაყილი ნიგოზი-1 ჭიქა, სოიოს ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს.

მომზადება:კვერცხით და შაქრით გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავუმატოტ დანაყილი ნიგოზი, სოიოს ფქვილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, ისე რომ მასა გამოვიდეს არაჟნის კონსისტენციის;შემდეგ გადაიტანეთ ცომი გამოსაცხობ ფორმაში და შედგით ღუმელში გამოსაცხობად.

0
235
შეფასება არ არის
ავტორი:დარეჯან ჩახვაძე
დარეჯან ჩახვაძე
235
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0