x
მეტი
  • 23.09.2018
  • სტატია:80863
  • ვიდეო:333164
  • სურათი:438246
რა ზიანს აყენებს ორგანიზმს მიკროტალღურ ღუმელში გაცხელებული საკვები?

ყველამ ვიცით, რომ მიკროტალღური ღუმელი მიკროტალღური ველის მეშვეობით საკმაოდ კარგად აცხელებს საკვებს, მეტიც, მასში გამთბარი ცომეული თითქოს ახლადგამომცხვარივითაა, მაგრამ ეს არც თუ ისე მავნე ტექნიკა საკმაოდ მავნებელია ჯანმრთელობისთვის,

image

მიკროტალღურ ღუმელში მომზადებული საკვები კარგავს თავის მინერალებსა და სასარგებლო თვისებებს, ასევე დაადგინეს, რომ მასში გაცხელებული საკვები კატარაქტის გამომწვევი მიზეზია, ხშირი გამოყენების შემთხვევაში ის უარყოფით ზეგავლენას ახდენს ადამიანის უჯრედებსა და ქსოვილებზე, ასევე ამცირებს ჰემოგლობინის დონეს და იწვევს სტრესს. ასევე ცუდია მეძუძური დედებისთვის.

მიკროტალღურის ხშირად გამოყენება არ არის რეკომენდირებული ჯანმრთელობისთვის.

0
34
3-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
34
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0