სასარგებლო პროდუქტები ხილ-ბოსტნეულის ტოქსიკურობის რეიტინგი- ეს უნდა იცოდეთ! 2018, 7 მარტი, 13:50 ტოქსიკურობის მიხედვით პირველ ადგილს იკავებს: 1. ატამი 100% 2. ვაშლი 93% 3. ბულგარული წიწაკა 83% 4. ნიახური 82% 5. ნექტარინი 81% 6. ხენდრო 80% 7. ალუბალი 73% 8. Brassica-ს სახეობის კომბოსტო 69% 9. მწვანე სალათა 67% 10. სტაფილო 63% 11. მანდარინი 37% 12. სოკო 36% 13. კარტოფილი (ბატატი) 29% 14. პომიდორი 29% 15. ბადრიჯანი 20% 16. ხახვი 1%
მართალია, აქედან უმეტესობა ხილი ვიტამინებს შეიცავს, მაგრამ ისიც უნდა ვიცოდეთ დღეში რა რაოდენობით მივირთვათ. გისურვებთ ჯანმრთელობას!! 118 2-ს მოსწონს
|