x
მეტი
  • 18.10.2018
  • სტატია:81714
  • ვიდეო:333790
  • სურათი:438906
ბადრიჯნის საცივის უგემრიელესი რეცეპტი

imageმასალა:

ბადრიჯანი-2 კგ.

ზეთი-50 გრ.

ნიგოზი-400 გრ.

ძმარი-1ჩ/ჭ.

ხმელი სუნელი-2ჩ/კ.

ნიორი-20 გრ.

ხახვი-200 გრ.

მიხაკ-დარიჩინი-1 ჩ/კ.

მარილი და წიწაკა-გემოვნებით.

მომზადება:

გრძივად ჩაჭრილი მთელი ბადრიჯანი მოხარშეთ და გაწურეთ.წვრილად დაჭრილი ხახვი მოხრაკეთ ზეთში.ხახვი რომ შეწითლდება დაასხით 4ჩ/ჭ წყალი და წამოადუღეთ მოხრაკულ ხახვთან ერთად.შემდეგ ჩაუმატეთ დანაყილი ნიორი, ხმელი სუნელი, მარილი, ნიორი, წიწაკა, კარგი ღვინის ძმარი, დანაყილი მიხაკ-დარიჩინი.დაუმატეთ ცოტა ადუღებული წყალი.ამ წვენში ჩააწყვეთ მოხარშული და დაწრეტილი მთელი ბადრიჯნები.

გემრიელად მიირთვით!

0
648
3-ს მოსწონს
ავტორი:მოგზაური
მოგზაური
648
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0