x
მეტი
  • 29.03.2024
  • სტატია:134043
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508247
როგორ ავარჩიოთ არომატული და გემრიელი ბულგარული წიწაკა?
image
ბულგარული წიწაკა ერთ-ერთი მთავარი ინგრედიენტია ზამთრისთვის მოსამზადებელი კონსერვებისთვის. ის უამრავ ვიტამინსა და მინერალს შეიცავს და საკმაოდ სასარგებლო ბოსტნეულია.

ბულგარული წიწაკის სხვადასხვა სახეობა არსებობს და მათი გემოც განსხვავებულია.

და მაინც როგორ უნდა ავარჩიოთ არომატული და გემრიელი ბულგარული წიწაკა?

image
არსებობს ბულგარული წიწაკა "დედალი" და მამალი" დედალი ბულგარულ წიწაკა უფრო ტკბილი და არომატულია, ხოლო მამალი მჟავე და მტკიცე. დედალი შეიცავს 4 დანაყოფს, მამალი კი სამს.



image
დედალს უფრო მეტი თესლი აქვს მამალს კი ნაკლები. მამალი კონსერვებისთვისაა უნიკალური, დედალი კი კერძებში.

ასევე მნიშვნელოვანია ბულგარული წიწაკის ყიდვისას ყურადღება მიაქციოთ მის ყუნწს, image
ყუნწი უნდა იყოს ელასტიური.






საინტერესო სტატიები:


როგორ გამოვიცნოთ ხარისხიანია სარეცხი ფხვნილი თუ არა?


კალიუმის პერმანგანანტი (მარგანცოვკა), უნიკალური საშუალება უამრავი პრობლემის წინააღმდეგ


0
159
3-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
159
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0