x
მეტი
  • 29.03.2024
  • სტატია:134042
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508247
ხორცის წებო- როგორ გვატყუებენ სინამდვილეში
სურსათის მწარმოებლები ხშირად იყენებენ სხვადასხვა ხრიკებს, image
რომელიც ჩვენი ჯანმრთელობისთვის არც თუ ისე სასარგებლოა. სურსათის, კერძოდ კი ხორცის დამუშავებისას ზოგიერთი მეწარმე აქტიურად იყენებს ხორცის წებოს, რომელიც საკმაოდ მომწამვლელია ორგანიზმისთვის, ამ წებოს საშუალებით სხვადასხვა ხარისხის ხორცი ერთიანდება და გამოდის დიდი ზომის ნაჭერი, რომელსაც ხშირად სტეიკის მოსამზადებლად იყენებენ. სწორედ ამიტომ იმპორტირებული ხორცი განსაკუთრებით დიდი ზომითა და "მიმზიდველობით" გამოირჩევა.


მიიღეთ ნატურალური პროდუქტები და იყავით ჯანმრთელები.imageimage
საინტერესო სტატიები:


როგორ შევინახოთ ბულგარული წიწაკა ზამთრისთვის, უმარტივესი მეთოდი




სწრაფი და ეფექტური საშუალება-დაემშვიდობეთ მკლავების, გვერდებისა და მუცლის ცხიმს

0
601
2-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
601
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0