x
მეტი
  • 23.09.2017
  • სტატია:69514
  • ვიდეო:322098
  • სურათი:423084
არასოდეს გარეცხოთ მარწყვი სახლში მიტანისთანავე!-აი, რატომ

მარწყვი ყველასთვის საყავრელი და გემრიელი ხილია, რომელიც ამ სეზონზე პოპულარული ხდება.
საქართველოში ველური მარწყვის სამი სახეობა არსებობს, ტყის მარწყვი, რომელიც ძირითადად ტყის პირებზე და მდელოებზე იზრდება, მწვანე მარწყვი და მუშკის მარწყვი, რომელიც მხოლოდ თბილ მიდამოებში იზრდება.

imageარაფერი ჯობია მაცივრიდან გამოღებულ დაშაქრულ მარწყვს, რომელსაც გემრიელად მიირთმევ, მაგრამ არის რაღაცეები რას მარწყვის სწორად შენახვასთან დაკავშირებით უნდა ვიცოდეთ.
უმეტასად როდესაც ახალ ნაყიდი მარწყვი სახლში მოგვაქვს, მაშინვე ვრეცხავთ და მაცივარში ვინახავთ ან ვაზაში ვათავსებთ და მაგიდაზე ვდგამთ.
მაგრამ იმავე დღეს ბოლომდე არ ვჭამთ და შემდეგ ისევ მაცივარში ვინახავთ.

imageსაქმე იმაშია, რომ ახალ ნაყიდი მარწყვი მაშინვე გარეცხვის შემდეგ ლბება და საჭმელად უვარგისი ხდება.
მაგრამ არსებობს ერთი საიდუმლო, რომელიც მარწყვს ახალივით შეინახავს.
ეს ძალიან მარტივია, უბრალოდ ნუ გარეცხავთ მარწყვს სახლში მიტანისთანავე თუ მის მირთმევას ჯერ აპირებთ, შეინახეთ მაცივარში და მხოლოდ ჭამის წინ გამოიღეთ და გარეცხეთ. ასეთი მარწყვი ბევრად გემრიელად და მიმზიდველად გამოიყურება.

ასევე იხილეთ: აი, რატომ უნდა ჩაიცვათ ძილის წინ წინდები!


ერთი კოვზი ლიმონის წვენისა და ზეითუნის ზეთის ნაზავი-ჯადოსნური ელექსირი, რომელიც გაგაოცებთ!


თუ თქვენ ამას ყოველ ღამე აკეთებთ, ნიშნავს რომ თქვენი თავი ძალიან გიყვართ!

0
1278
1-ს მოსწონს
ავტორი:მოზამბიკელი
მოზამბიკელი
1278
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0