x
მეტი
  • 20.04.2024
  • სტატია:134408
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508499
პროდუქტები , რომელთა მირთმევა ერთად ძალიან სასარგებლოა

ეს პროდუქტები თავისთავად კარგია, მაგრამ ისინი ერთად ბევრად სასარგებლოა.
ვაშლი და შავი შოკოლადი
არატრადიციულია, თუმცა მათი ერთად მიღება სასწაულს ახდენს:აძლიერებს იმუნიტეტს, ზრდის ტვინის შრომისუნარიანობას, აუმჯობესებს გულისა და სისხლძარღვების მუშაობას. ამცირებს ონკოლოგიური დაავადებების რისკსს.
imageღორის ხორცი და ბრიუსელის კომბოსტო
ღორის ხორცის ყოველდღიური მიღება სასარგებლო არაა, მაგრამ თუ მას ბრისელის კომბოსტოსთან ერთად მიირთმევთ, უმჯობესია. ეს ხელს უწყობს სელენის ეფექტურობის ზრდას.
imageპომიდორი და ღვიძლი
რკინის ნაკლებობა ორგანიზმში იწვევს ქრონიკულ დაღლილობას, გულისა და სისხლძარღვების პრობლემებს, ასევე მეტაბოლიზმის შენელებას. რკინას, რომელსაც დიდი რაოდენობით შეიცავს ღვიძლი კარგად გადამუშავდება ვიტამინ С-თან ერთად და აქ პომიდორი ყველაზე ეფექტურია, რომელიც შეიცავს ასკორბინის მჟავას.
image

ოხრახუში და ლიმონიimage
ოხრახუში კარგად ეწყობა ციტრუსებთან. ის ხელს უწყობს სისხლში ვიტამინ С-ს შეწოვას, . ეს ვიტამინი პასუხისმგებელია იმუნიტეტზე და მეტაბოლიზმზე.
ბოსტნეული და იოგურტი
ნატურალური იოგურტი აირჩიეთ . მასში ბევრია კალცი, რომელიც საჭიროა კუჭისთვის და ხელს უწყობს ღვიძლის კარგ მუშაობას. თუ დავუმატებთ მას რომელიმე ბოსტნეულს, მაგალითად სტაფილოს, ჩვენ მივიღებტ ვიტამინებით მდიდარ საკვებს. ბოსტნეული ხელს უწყობს კალცის კარგ შეწოვას ორგანიზმში.
image
მწვანე ჩაი და ლიმონი ენერგიის წყაროა. ის აუმჯობესებს იმუნიტეტს.image
პომიდორი და ზეითუნის ზეთი
ცნობილია, რომ იტალიელები ნაკლებად კვდებიან გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებისგან, ამის მთავარი მიზეზი კი მათი საყვარელი საკვები -პომიდორია. ის ხელს უშლის ათეროსკლეროზის წარმოსობას და ასევე ავთვისებიანი სიმსივნის განვითარებას. ლიკოპინი, რომელსაც პომიდორი შეიცავს, ცხიმის საშუალებით კარგად იწოვს ორგანიზმი .

image
ხორცი და როზმარინი
ხორცი ცილის წყაროა, მაგრამ ის სწორად უნდა მომზადდეს. ჯერ კიდევ დამარილებულ ხორცს მოაყარეთ როზმარინი. მოახარშული და მოთუშული ის ინარჩუნებს სასარგებლო თვისებებს, ხოლო ღუმელში შეიძლება წარმოიშვას მავნე ნივთიერებები.
image





0
269
2-ს მოსწონს
ავტორი:ნათია ჩხობაძე
ნათია ჩხობაძე
269
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0