x
მეტი
  • 20.04.2024
  • სტატია:134408
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508499
ყველაზე მომწამლავი ბოსტნეული, რომლის არასწორი მომზადება უამრავ დაავადებას იწვევს
ბოსტნეული პროდუქტები ყველაზე სასარგებლო და ვიტამინებით სავსე რომ არის ეს ყველამ ვიცით მაგრამ არსებობს ისეთი ბოსტნეული, რომელიც არასწორად მომზადების ან გაცხელების შემდეგ უამრავ მავნე ნივთიერებებს გამოჰყოფს, ეს ბოსტნეული ყველასათვის საყვარელი და ყველაზე სასარგებლო ისპანახია. მიუხედავად მისი სასარგებლო თვისებებისა ისპანახი ერთ-ერთი ყველაზე მომწამვლელი პროდუქტი ხდება მას შემდეგ რაც მას გააცხელებთ. image
მისი მომზადების შემდეგ არავითარ შემთხვევაში არ შეიძლება გაცხელება ან შეთბობა.

ასევე საკმაოდ დიდი ყურადღება უნდა გამოიჩინოთ მისი მომზადებისას, არ შეიძლება ისპანახის ზედმეტად "გადახარშვა" ასე ის კარგავს სასარგებლო თვისებებს და გამოყოფს მავნე ნივთიერებებს და ხშირ შემთხვევაში უამრავი დაავადების გამომწვევი მიზეზი ხდება.




საინტერესო სტატიები:

ერთადერთი ბოსტნეული რომელიც წმენდს სისხლს და აღადგენს დაზიანებულ ქსოვილებს




კაკლის ფოთლების ნახარში- სიცოცხლის ელექსირად წოდებული საშუალება, რომელიც უამრავ დაავადებას კურნავს


0
8898
3-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
8898
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0