x
მეტი
  • 20.11.2017
  • სტატია:71105
  • ვიდეო:324172
  • სურათი:426153
არასოდეს მოაშოროთ ქათამს კანი, ექიმების გაფრთხილება დიასახლისებს

უამრავი დიასახლისი სანამ ქათამს მოამზადებს იქამდე კანს აცლის და ისე წვავს ან ხარშავს. ჰარვარდის უნივერსიტეტის სამეცნიერო კვლევის თანახმად აღმოჩნდა რომ ქათმის კანი უნიკალური რამაა გულის დაავადებისათვის და ასევე ის საბადოა ფლავანოიდების. ქათმის კანი სასარგებლოა:image

1) გულის დაავადებისა და სისხლის მიმოქცევის გასაუმჯობესებლად

2) ამცირებს ქოლესტერინს

3) ქმნის ბარიერს და იცავს ხორცს ზედმეტი ცხიმისაგან

4) მდიდარია ბუნებრივი ცხიმებით

5) შეიცავს ომეგა 6 -ს

ექიმები დიასახლისებს კი ურჩევენ რომ არ მოამზადონ კანგაცლილი ქათამი, რადგან სწორედ ქათმის კანია ბარიერი იმ ზედმეტი ცხიმებისა, რომელიც ქათმის ხორცში ხვდება მომზადებისას.

6
14954
5-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
Mediator image
14954
  
27 აპრილი, 8:55
გეთანხმებით მართალს ამბობთ.
27 აპრილი, 4:31
თუ ქათამი გაზრდილია ნორმალურ პირობებში და არ აძლევენ ჰონესტირულ საკვებს რომ ჩქარა მოიმატოს წონაში მაშინ მესმის კანის დადებითი თვისებები,რასაც აკეთებდნენ ძველათ სოფლის მოსახლეობა,ხოლო ვინც"ფერმერია" მისი მიზანია ჩქარა მოიმატოს წონაში ქათამმა და აძლევენ და "ასუქებენ" საწამლავი საკვებით ან უკვე დაკლულს უკეთებენ "სასიმსუქნე" ნემსებს და კანი არის ხორცთან ერთად საწამლავი,რაც შემოაქვთ საქართველოში ამერიკიდან და ჩინეთიდან!!!
2016, 28 დეკემბერი, 11:41
ნამდვილად , გეთანხმებით, არაფერი არ ვარგა საერთოდ, სამწუხაროდ ყველაფერი ნელა მოქმედი შხამია
2016, 28 დეკემბერი, 1:13
ჯანსაღ ქათამზეა ალბათ ლაპარაკი თორემ რასაც ჩვენ ვჭამთ არც კანი ვარგა და არც ხორცი.
2016, 27 დეკემბერი, 17:39
ვერც მე :)
2016, 27 დეკემბერი, 15:44
ვეღარ გავიგე რაა:-))
0 1 6