x
image
ნიკოლოზ ხუციშვილი
მთელი ცხოვრების მანძილზე ხორცს არასწორად ალღობდით: ჩვეულებრივი ხორცის გალღობის მეთოდი
imageთუ თქვენ ფიქრობთ, რომ თქვენეული ხორცის გალღობის მეთოდი, ყველაზე საუკეთესო მეთოდია ამ საქმის განსახორციელებლად, თქვენ ცდებით! კვლევებმა აჩვენა, რომ ყველა ხერხი, რომელიც გავრცელებულია საზოგადოებაში და გამოიყენება ხორცის გასალღობად არასწორია . ექსპერტი სიუზან ეკსტედი ამბობს, ის რასაც, ხალხი აკეთებს - არის დიდი შეცდომა.


დოქტორი სიუზანი ამტკიცებს, რომ საკვების გალღობის საუკეთესო გზა - არის მისი ცივ წყალში მოთავსება. ამ გზით, თქვენ საკვებს შეუნარჩუნებთ გემოს, რადგან წყალი უკეთ ატარებს სითბოს ვიდრე ჰაერი. გარდა ამისა ეს არის უსწრაფესი გზა, რათა გაალღოთ თევზი და ხორცი.


"არაპროფესიონალი და პროფესიონალი მზარეულები დიდი ხანია ამ მეთოდს იყენებენ, მაგრამ ხალხმა არ იცის ეს სასარგებლო ხრიკი", ამბობს იგი.



აგრეთვე იხილეთ სტატია - ერთადერთი პროდუქტი, რომელიც გიხსნით სახსრებისა და ზურგის ტკივილისაგან


საუკეთესო გზა ხორცის გალღობისა, სიუზანის თქმით არის - გადაიტანოთ ხორცი გამჭვირვალე ფირზე და დაასხათ ზემოდან ცივი წყალი.


კვლევების თანახმად, ხალხს მიაჩნია, რომ ხორცის გაყინვა საყინულეში არის ჰიგიენური გზა.


გარდა ამისა, თქვენ უნდა იცოდეთ, რომ მიკროტალღურ ღუმელში ხორცის გალღობის მეთოდი აგრეთვე დიდი შეცდომაა, იმიტომ, რომ ეს მეთოდი აფუჭებს ხორცის ხარისხს და ვარგისიანობას. მითუმეტეს თუ თქვენ ეს ხორცი საკვებად გინდათ, აუცილებლად თავიდან უნდა აირიდოთ მისი მიკროტალღურ ღუმელში გალღობა.



ასევე დაგაინტერესებთ:

1 - წაბლის 10 სასარგებლო თვისება

2 - 10 მიზეზი, თუ რატომ უნდა მივირთვათ ლუდი

3 - ორი ტიპის თევზი, რომელიც საკვებად არ გამოდგება

4 - ჯანმრთელობისთვის ყველაზე სახიფათო 10 პროდუქტი



2
4311
11-ს მოსწონს
1-ს არა
ავტორი:ნიკოლოზ ხუციშვილი
ნიკოლოზ ხუციშვილი
4311
  
2016, 6 დეკემბერი, 12:51
გამოდის რომ მე შეცდომას არ ვუშვებ, რადგან მუდამ წყალშI ვდებ ხორცს და ისე ვალღობ
0 1 2