x
მეტი
  • 16.04.2024
  • სტატია:134344
  • ვიდეო:352391
  • სურათი:508422
საკვები, რომელიც გაცხელების შედეგად მომწამლავ ნივთიერებას გამოყოფს

ხშირად დაგვრჩენია გემრიელი კერძი, რომელსაც გადავინახავთ ხოლმე და შემდეგი ჭამისთვის გამოვიყენებთ, მაგრამ არსებობს ისეთი საკვები, რომელიც არასოდეს არ უნდა გამოიყენოთ მეორედ. ეს საკვები პროდუქტი იმ შემთხვევაში თუ მას გააცხელებთ მომწამვლელ ნივთიერებებს გამოყოფს.

1) ბრინჯი და ბრინჯიანი საჭმელი. ბრინჯს რომელსაც მოვამზადებთ და დავტოვებთ მასში უამრავი ბაქტერია იწყებს გამრავლებას. ეს ბრინჯის თვისებაა. ამიტომ იგი მომზადებოსთანავე უნდა მივირთვათ.


2) მცენარეული ზეთი. მისგან უამრავ კერძს ამზადებენ, ასეთი კერძის გაცხელება იწვევს გულის დაავადებებს, ღვიძლისა და კუჭის პრობლემებს.


3) ბოსტნეული. უამრავი ბოსტნეულისგან დამზადებული კერძია, რომელიც არასოდეს არ უნდა გააცხელოთ რადგან ის გამოყოფს ნიტრატებს ეს მავნებელია თქვენი ჯანმრთელობისათვიimageს, ბოსტნეული ცოცხალი სახით უნდა მიირთვათ აუცილებლად.

2
1755
2-ს მოსწონს
2-ს არა
ავტორი:ზურა7
ზურა7
1755
  
2016, 22 ივლისი, 0:37
ძაან მაგარიი ხარ :)
2016, 21 ივლისი, 23:14
გამაგიჟებ შენ მე))))) დილით ყავა ხომ ავკრძალე, ახლა უნდა ვიშიმშილო?)))) ვხუმრობ, რა თქმა უნდა და მეტ-ნაკლებად ვცდილობ, ასეთი წესები დავიცვა, თუმცა ბრინჯიანის გაცხელება რომ არ შეიძლებოდა, არ ვიცოდი.
0 1 2