x
image
პროფესორი
ცხვრის ხორცის ჩახოხბილი
მასალა:"ცხვრის ხორცი-1კილოგრამი, ხახვი-500გრამი, პომიდორი 1კილოგრამი, მწვანილი(სხვადასხვა) 3-3 ძირი, მარილი-გემოვნებით.


მომზადება:ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში და ოდნავ მოვშუშოთ, როცა წვენი შეაშრება, დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი.თუ ხორცი მსუქანი არ არის, დავამატოთ ცოტა კარაქი და კიდევ მოვშუშოთ.დავასხათ გაფრცქვნილი და დაჭრილი პამიდორი.ვხარშოთ, სანამ ხორცი კარგად მოიხარშება.


შევანელოთ მარილითა და მწვანილით.


image


2
323
7-ს მოსწონს
ავტორი:პროფესორი
პროფესორი
323
  
2016, 29 თებერვალი, 15:34
შენი ნება არაა))
2016, 29 თებერვალი, 12:23
მოვიწონემ მაგრამ არასოდეს არ გამისინჯავს და არც ვაპირებ. :))
0 1 2