x
მეტი
  • 28.03.2024
  • სტატია:134028
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508243
რომელია ყველაზე ჯანსაღი პროდუქტი ყველასთვის ?!

თანამედროვე სამყაროში ცხოვრების წესისა და გრაფიკიდან გამომდინარე, ასევე მიღებული საკვების შემადგენლობაში ცვლილებებიდან გამომდინარე უამრავი პრობლემა არსებობს. სწრაფად და არაჯანსაღი პროდუქტების მიღების გამო საზოგადოების დიდ ნაწილს აღენიშნება საჭმლის მომნელებელი სისტემის პრობლემები. იმაზე ზრუნვა, რომ ვიკვებოთ შესაძლებლობის ფარგლებში ნორმალურად უფრო იოლია ვიდრე ის, რომ დაგვჭირდეს გამოწვეული პრობლემების ხანგრძლივი დროით მკურნალობა. ერთ-ერთი გამოსავალი არის ის, რომ დავაფასოთ ქართული წარმოების ჯანსაღი პროდუქტი, რომელიც რიგი პრობლემების აღმოფხვრაში დაგვეხმარება...


image მედიცინის მეცნიერებათა დოქტორი

პროფესორი

საქართველოს და ევროპის გასტრო-ენტეროლოგთა ასოციაციის წევრი


”მარგის ” ტექნოლოგიის ავტორი




მარგი ჯანსაღი, ბუნებრივი, მცენარეული საკვებით მდიდარი პროდუქტია. ასეთ საკვებზე მოთხოვნა მთელ მსოფლიოში ძალიან დიდია, სხვა საკვებთან შედარებით ”მარგის” უპირატესობა ისაა, რომ იგი შეუზღუდავი რაოდენობით და ვადით შეიძლება მიიღონ, როგორც ჯანმრთელებმა ისე ავადმყოფებმა.

დაბალკალორიული მცენარეული ბოჭკოებით მდიდარი ”მარგი” არის ”ჯანსაღი საკვები ყველასთვის”, როგორც დიეტოთერაპიის ერთ-ერთი უმნიშვნელოვანესი კომპონენტი მეტად სასარგებლოა ჭარბი წონის და შაქრიანი დიაბეტის დროს, მაგრამ არა მხოლოდ მათთვის არამედ პირველ რიგში ჯანმრთელებისთვის და დაავადებების მაღალი რისკის მქონეთათვის.”მარგი” მეტად სასარგებლოა ორსულობისა და ლაქტაციის დროს.

”მარგის” პროდუქტებში შემავალი ხორბლის ქერქი სამედიცინო მეცნიერებაზე დაფუძნებული ტექნოლოგიური მოდელით მუშავდება, რომელიც ადამიანის ორგანიზმის მიერ საკვების მონელების პროცესის მსგავსია. ხორბლის ქერქი ორიგინალური კონსტრუქციის მქონე დანადგარზე მუშავდება და ოპტიმალური კონსტიტენციის ფქვილის სახეს იღებს.

შემდეგ ეტაპზე ხდება მჟავე გარემოთი დამუშავება, რისი შექმნაც ძმრით ხდება, ეს კვების ტექნოლოგიაში მიღებული და აღიარებული მეთოდია.

მიღებული ნაფქვავი შედის მარგის ყველა პროდუქტში:

image








პური ”მარგი”









imageმიუსლი ” მარგი”












ფარში ” მარგი”




მარგის პროდუქტები შესწავლილია და შედეგები გამოქვეყნებულია, ტექნოლოგია დაპატენტებულია ინტელექტუალური საკუთრების მსოფლიო ორგანიზაციასა და ხუთ ქვეყანაში, ყველა ამ საკვებზე გაცემულია ”მეწარმე სუბიექტის სტანდარტები”. ყველა სტანდარტში კი მითითებულია, რომ ”მარგი” განკუთვნილია ფართო მოხმარებისთვის.


მცენარეული ბოჭკო, რომელსაც ”მარგის” საფირმო ნიშნის მქონე ყველა პროდუქტი შეიცავს აუცილებელია კუჭნაწლავის ტრაქტის ნორმალური ფუნქციონირებისა და ორგანიზმში ნივთიერებათა ცვლისა და იმუნური პროცესების მოწესრიგებისათვის.


ეს საინტერესოა:


მცენარეული ბოჭკოთი მდიდარი ”მარგი” ამცირებს სისხლში ლიპიდების დონეს.


არეგულირებს წონას...


ხელს უწყობს კუჭნაწლავის მოქმედების მოწესრიგებას


ამცირებს გულ-სისხლძრღვთა დაავადებების რისკს...


ამცირებს გლუკოზის დონეს სისხლში, ასევე ქვეითდება ინსულინის შემცველობას.


სასარგებლოა ღვიძლისა და სანაღვლე გზების დაავადებების დროს...


მნიშვნელოვანია იმუნური სისტემის სტიმულაციისთვის.


ანთებითი მდგომარეობის სიმპტომების მოხსნისთვის.



100გ. პური ”მარგი” - 172კკალ

100გ. ქართული მიუსლი ”მარგი” - 167 კკალ

100გ ქართული მიუსლი ”მარგი” ყველით- 242, 9 კკალ.

100გ ფარში ”მარგი ”- 120კკალ



100გ პური ”მარგი” = 500 გ. გათლილ ვაშლს



გვახსოვდეს, რომ კვების რაციონის მცენარეული ბოჭკოების დეფიციტის შევსება აუცილებელია, ამაში კი დიდ წვლილს შეიტანს ”მარგი” -


ჯანსაღი და სასარგებლო საკვები ყველასთვის !

0
750
1-ს მოსწონს
ავტორი:თეონა გორდეზიანი
თეონა გორდეზიანი
750
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0