x
მეტი
  • 28.03.2024
  • სტატია:134040
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508247
ბარკალი "ქისაში"
image
image
image
image
image
image
ქათმის ბარკალი 7ც
მარილი, პილპილი,
კართოფილი4-5ც,
ხახვი2-ც, სოკო200გ
ფენოვანი ან დროჯის ცომი2-გუნდა, ზეთი შესაწვ
ავად.

პილპილი და მარილი უყოთ და შევწვათ ბარკალი,

მაღალ ცეცხლზე.კართოფილით გავაკეთოთ პიურე, ხახვი მოვდაღოთ, დავამატოთ დაჭრილი სოკო, პიურეში აურიოთ.
გავაბრტყელოთ ცომი, და დავჭრათ კვადრატებათ 15/15, თითოს დავადოთ 2ს.კ გული(პიურე+სოკო)შემდეგ ჩავდოთ ბარკალი, ხინკალივით შევკრათ ძაფით.ბარკლის ძვალს შემოვახვიოთ ფოლგა, გამოვაცხოთ ღუმელში 180-200' 30-წუთი.image

3
5034
13-ს მოსწონს
1-ს არა
ავტორი:დიკუ
დიკუ
5034
  
2013, 6 იანვარი, 0:41
შემდეგი სტატია დაწერე,..ბარკალი დუმაში.რეცეპტი მოგაწოდო?
2012, 1 სექტემბერი, 16:29
აუუ,დზალიან გემრიელად გამოიყურება.....
2012, 31 მარტი, 15:17
აუ რა გემრიელი იქნებაააა მშია :D
0 1 3