x
image
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
5 სასარგებლო ცხრილი, მათთვის, ვინც თვალს ადევნებს საკუთარ ჯანმრთელობას და წონას
1. პროდუქტები, რომლებიც აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლას.პროდუქტები აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლას


2. პროდუქტები, რომლებიც დიდი რაოდენობით, ამა თუ იმ ვიტამინს შეიცავს.

(პროდუქტები მოცემულია, მითითებული ვიტამინის შემცველობის, კლების მიხედვით)


A - საქონლის ღვიძლი, კვერცხი, ხაჭო, თევზი, რძე, ისპანახი, სტაფილო, ოხრახუში.



B1 - კვერცხი, რძე, საქონლის ღვიძლი, ბარდა, ლობიო, ხორბლის ღივი, საფუარი.


B2 - ხაჭო, კვერცხი, შვრიის ფანტელი, ღორის ხორცი, თევზი, რძე, სოიოს კარაქი.


C - ასკილი, ციტრუსები, წითელი ხილი, ყვავილოვანი კომბოსტო, მწვანე ბარდა,

ლობიო, ბოლოკი.


D - ზეთი, საქონლის ღვიძლი, თევზი, კვერცხლის გული, საქონლის ღვიძლი.


E - რძე, სალათის ფოთოლი, ხორბალის ღივი, ზეთი.


F - საქონლის ღვიძლი, სოკო, შვრიის ფანტელი, შოკოლადი, კვერცხის გული,

კაკალი, რძე.


K - ზღვის კომბოსტო, მწვანე ჩაი, ისპანახი, ხახვი, ოსპი.


3. ბოსტნეული, სალათები, ცილებისა და ნახშირწყლების შემცველი პროდუქტები.

ცილები და ნახშირწყლები

4. ზოგიერთი პროდუქტის შემცველობა (ცილები, ცხიმები, ნახშირწყლები) და კალორიულობა.

პროდუქტების შემცველობა


5. პროდუქტების ურთიერთშეთავსება.


შეთავსება


1
4019
4-ს მოსწონს
ავტორი:ლალი ადიკაშვილი
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
4019
  
2015, 13 მაისი, 19:42
ძალიან საინტერეო და გასათვალისწინებელი ცხრილებია.
0 1 1