ინგრედიენტები:
● ლორი - 150 გ.
● ბულგარული წიწაკა - 1 ცალი
● მოცარელა - 100 გ.
● მჟაუნა (უმჯობეისა arugula) -100 გ.
● წვრილი პამიდორი - 150 გ.
● ზეითუნის ზეთი და ლიმნის წვენი (თანაბარი რაოდენობით) -გემოვნებით
მომზადება:
გრძელ ზოლებად დავჭრათ ლორი და ბულგარული წიწაკა. პამიდორი შესაძლებელია შუაზე გავჭრათ (გააჩნია ზომას). უხეშად დავჭრათ დანარჩენი ინგრედიენტები, ავურიოთ ეს ყველაფერი ერთმანეთში, მოვასხათ ზეითუნის ზეთი, ლიმნის წვენი და...
გემრიელად მიირთვით