x
image
მანჩო 777
შემწვარი ნაყინის მომზადება (ფოტორეცეპტი)
image
ინგრედიენტები:

ვანილის ნაყინი-500 გრამი

ქოქოსის ბურბუშელა-100 გრამი

დაფქული ორცხობილა-100 გრამი


კვერცხი-3 ცალი

კარაქი ან ზეთი-შესაწვავად


მომზადება:

მაცივარი ჩავრთოთ ყველაზე დაბალ ტემპერატურაზე, რომ ჩვენი ნაყინი ძალიან გამაგრდეს-ის ქვასავით უნდა გახდეს.

სანამ ნაყინი ცივდება, მოვამზადოთ ინგრედიენტები ამოსავლებად:

ქოქოსის ბურბუშელა, ორცხობილა და ათქვეფილი კვერცხი.

image

გამოვიღოთ ნაყინი მაცივრიდან, დავჭრათ ულუფებად.

image

სწრაფად ამოვავლოთ ნაყინი საფანელში შემდეგი თანმიმდევრობით: ჯერ ამოვავლოთ ქოქოსის ბურბუშელაში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში და ბოლოს ორცხობილაში.

image

სწრაფად შევინახოთ ჩვენი ნაყინი მაცივარში ისევ გასაყინად. გავაჩეროთ დაახლოებით 1 საათი.

გავაცხელოთ ტაფა ან პატარა ქვაბი და დავადნოთ ზედ კარაქი ან ზეთი. ცხიმი ძალიან ცხელი უნდა იყოს. ამ ცხიმში ჩავუშვათ ჩვენი ნაყინი სათითაოდ.

image

ჯერ შევწვათ ერთ მხარეზე, შემდეგ მეორე მხარეზე. ნაყინი ისე სწრაფად უნდა შეიწვას, რომ გადნობა ვერ მოასწროს-დაახლოებით 20 წამი თითოეულ მხარეზე.

image

სუფრაზე მივიტანოთ შეწვისთანავე. დესერტი გარედან თბილი იქნება, შიგნით კი-ცივი.

მიირთვით გემრიელად!

image

8
511
16-ს მოსწონს
ავტორი:მანჩო 777
მანჩო 777
511
  
2014, 22 იანვარი, 13:16
ჩინურ რესტორანში აკეთებენ )
2014, 22 იანვარი, 10:55
მაქვს გასინჯული, მომეწონა. მაგრამ ჩვეულებრივ ნაყინს ალბათ ვერ შეედრება, თუმცა ცდა და ხალხის გაოცება ნამდვილად ღირს :)
2014, 21 იანვარი, 22:01
ნაყინი ჩემი სისუსტეა.
2014, 21 იანვარი, 22:00
ჰოდა გააკეთეთ და გააოცეთ ხალხი:)
2014, 21 იანვარი, 22:00
მეც პირველად გავიგე :D
2014, 21 იანვარი, 21:59
მე გამიკეთებია..ვერ გეტყვი გემრიელიათქო-ნაყინი არ მიყვარს და ალბათ მაგიტომ:)
2014, 21 იანვარი, 21:59
ბანანს რომ წვავენ ვიცი და აი ნაყინს... :D:D
2014, 21 იანვარი, 21:58
პირველად გავიგე. :)
0 1 8