სალათები ფრანგი მწყემსის ვახშამი-ცხელი კერძი ღორის ხორცისგან 2014, 18 იანვარი, 21:26 ექვსი ულუფისთვის დაგჭირდებათ
მცენარეული ზეთი- 2 სუფრის კოვზი;
მარილი გემოვნებით;
ხახვი-სამი თავი;
ღორის გულმკერდის ნაწილი-125 გ, უკურკო ზეთისხილი-120გ. მიხაკის ბუტონი-3; უძვლო ღორის ხორცი-1კგ. ნახევარი ფორთოხლის გამხმარი ცედრა- ბეგქონდარას და ოხრახუშის რამდენიმე ღერი მომზადება ბოსტნეული გაასუფთავეთ. ხორცი დაჭერით პატარა ნაჭრებად, გულმკერდი და კარტოფილი კუბიკებად. ხახვის ერთ თავში ჩაარჭეთ მიხაკის ბუტონი, დარჩენილი ხახვი მსხვილად დაჭერით. მწვანილი შეკარით კონად. ქვაბში გააცხელეთ ზეთი, მოთუშეთ ხახვი და მკერდის ნაწილი 7 წთ. დაამატეთ ხორცი, მოამზადეთ 10 წთ. შემდეგ დაამატეთ მთლიანი ხახვი, კარტოფილი, ზეთისხილი, ფორთოხლის კანი, მწვანილები, მარილი, წიწაკა და ორი ჭიქა წყალი. მოამზადეთ თავდახურულ ქვაბში 2 სთ. სუფრაზე მიტანის წინ მოაშორეთ მწვანილი და ფორთოხლის კანი. 378 5-ს მოსწონს
|