x
მეტი
  • 29.03.2024
  • სტატია:134054
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508250
ესპანური სენდვიჩი

imageმასალა:



    • 80 გ. ხახვი

    • 80 გ. ბულგარული წიწაკა

    • 10 გ. ზეთი

    • 10 გ. ლიმონის წვენი

    • 10 გ. კეტჩუპი

    • 50 გ. თეთრი პური

    • 20 გ. ყველი

    • შაქარი

    • მარილი

    • დაფქული წითელი წიწაკ






ხახვი და ბულგრული წიწაკა დავჭრათ რგოლებად და მოვშუშოთ ძეთში შერბილებამდე. ლიმონის წვენით, კეტჩუპით, შაქრით, მარილით, პილპილით მოვამზადოთ მარინადი, ჩავაწყოთ მასში მოშუშული ბოსტნეული და გავაჩეროთ 10-12 საათი. პურის ნაჭრები შევწვათ, დავაწყოთ ზემოდან მარინადში ჩადებული ხახვი და წიწაკა, ხოლო ზემოდან დავადოთ ხმელი ყველის ნაჭერი. სენდვიჩი შევდოთ გახურებულ ღუმელში და გავაჩეროთ მანამ, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას.

0
737
1-ს მოსწონს
ავტორი:ნინიკ
ნინიკ
737
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0