x
მეტი
  • 25.04.2024
  • სტატია:134509
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508567
ნაზუქი - რეცეპტი და მომზადების წესი
image1ლ ნელ-თბილი რძე

0.5 ლ მაწონი

250 გრ კარაქი ან 2 შეკვრა მარგარინი

10 კვერცხი, 2ს/კ ზეთი, 1ც დროჟი, ვანილი, მიხაკ-დარიჩინი, ქიშმიში, ფქვილი რასაც შეიზელს ის რაოდენობა, ცოტა მარილი.


ცომი უნდა იყოს ნაზი.

I მარგარინი, რძე და შაქარი ერთად გავადნოთ.

II კვერცხი და მაწონი ერთად ავთქვიფოთ.

I და II ავურიოთ ერთმანეთში და შევაზილოთ ფქვილი. გამოვაცხოთ.

1
3649
1-ს მოსწონს
ავტორი:ლადო_25
ლადო_25
3649
  
2014, 11 აპრილი, 12:58
ისევდაისევ აქ ვნახე ნორმალური რეცეპტი, ზოგგანდროჟი არუნდაო ზოგგან 1 ჭიქა მარილიო ნერვები მომეშალა............სანამ გამოვაცხობტ ჯერ უნდა აფუვდეს
0 1 1