x
მეტი
  • 29.03.2024
  • სტატია:134042
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508247
ნაკვერცხალზე შემწვარი წვრილი თევზები
imageმასალად საჭიროა:

თევზი - 1კგ

ბროწეულის საწებელი

მარილი - გემოვნების მიხედვით



პატარა ზომის თევზები გავწმინდოთ და რამოდენიმეჯერ ამოვავლოთ ცივ წყალში.

მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ნაკვერცხლებზე შემდეგნაირად: შუა ცეცხლიდან გამოვწიოთ მხურვალე ნაკვერცხლები, ზედ დავადოთ მავთულის ბადურა, რომელიც ცეცხლიდან რამოდენიმე სანტიმეტრით იქნება დაშორებული; მავთულის ბადურაზე დავაწყოთ მარილმოყრილი თევზები; როცა ერთ მხარეზე შეიწვება გადავაბრუნოთ მეორე მხარეზე. ნაკვერცხლებზე შემწვარი თევზი საუკეთესო გემოსია. საწებლად მოვასხათ ბროწეულის წვენი.


0
556
3-ს მოსწონს
ავტორი:სესილი
სესილი
556
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0