x
მეტი
  • 19.04.2024
  • სტატია:134403
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508490
მწვანე სუპი
imageმასალად საჭიროა:

ძროხის ხორცი - 1კგ

სხვადასხვა მწვანილის ძირები - 100გრ

ხახვი - 100გრ


მჟაუნა - 100გრ

ისპანახი - 100გრ

ერბო - 2სუფრის კოვზი

კვერცხი - 2ცალი

მარილი - გემოვნების მიხედვით


1კგ ძროხის ხორცს დავასხათ 12ჩაის ჭიქა წყალი, შევდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ ხუფდხურულ ქვაბში. რამდენიმე ხნის შემდეგ ჩავუშვათ ქვაბში ოხრახუშისა და ნიახურის დაფხეკილი ძირები და ერბოში მოხრაკული 100გრ ხახვი. ცალკე შევამზადოთ მჟაუნასა და ისპანახის ფაფა, რომელიც ასევე ჩავუშვათ სუპში. თეფშებზე დასხმისას თიითოეულ თეფშზე დავუმატოთ თხელ ფენებად დაჭრილი მაგრად მოხარშული კვერცხი ან რძე და კვერცხში ამოვლებული და ერბოში შემწვარი თეთრი პურის ნაჭრები.

0
1268
6-ს მოსწონს
ავტორი:სესილი
სესილი
1268
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0