x
მეტი
  • 19.04.2024
  • სტატია:134386
  • ვიდეო:351974
  • სურათი:508460
როგორ გავაკეთოთ ჩიფსი...

image გაფრცქვნილი კარტოფილი დაჭერით თხელ ფირფიტებად, ჩაყარეთ მარილიან წყალში 1 ან 2 საათით, შემდეგ გადარეცხეთ ცივი წყლით და ჩაყარეთ მდუღარე ზეთში. დაელოდეთ როდის შეიბრაწება და ჩიფსი მზადაა.

თუ გვინდა რომ კარტოფილის ჩიფსს მივცეთ რაიმეს ფორმა მაგალითად ვარდის ან სხვა, დაჭრილი კარტოფილი უნდა დავამაგროთ კულინარიული ჩხირებით. ჩხირების გამოძრობა შესაძლებელია ჩიფსის შეგრილების შემდეგ.

4
11587
14-ს მოსწონს
ავტორი:თოკოთოკო
თოკოთოკო
11587
  
2013, 14 აგვისტო, 19:13
მარილიან წყალს დაუმატებ ალბათ და ექნება არომატიც
2012, 16 დეკემბერი, 20:24
რამე სურნელოვანი კულინარიული სპრეი აპკურეთ :DDDD
2012, 10 დეკემბერი, 20:05
და არომატი?
2012, 3 დეკემბერი, 17:59
მადლობთ
0 1 4