x
მეტი
  • 25.04.2024
  • სტატია:134509
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508567
როგორ მოვამზადოთ მარციპანის ცომი
imageშემადგენლობა: 1 ჭიქა შაქარი; 1 ჭიქა ნუში; ერთი ცალი კვერცხის ცილა; ნახევარი ჭიქა წყალი; ნახევარი ჭიქა შაქრის პუდრა.


მომზადება:
ჩაუშვით ნუში მდუღარე წყალში, ორი წთ-ის შემდეგ ამოიღეთ და დააწყვეთ თუშფალანგზე, გააგრილეთ, გააცალეთ კანი და მოხალეთ მშრალ გახურებულ ტაფაზე 10-15 წთ.

დაანაწევრეთ ბლენდერში ან დანით წვრილად დაჭერით.

წყალი დადგით ცეცხლზე, გახსენით შაქარი წყალში კარგად, შემდეგ დაამატეთ ნუში და მოამზადეთ 5 წთ.


გადმოიტანეთ თეფშზე, გააცივეთ, შემდეგ ათქვიფეთ ბლენდერში ან კარგად აურიეთ. დაამატეთ ცილა და კიდევ აურიეთ.

დაფაზე მოაყარეთ შაქრის პუდრა, გამზადებული მასა გააბრტყელეთ და მიეცით სასურველი ფორმა.




0
3434
4-ს მოსწონს
ავტორი:maia
maia
3434
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0