ნამცხვრები როგორ მოვამზადოთ მარციპანის ცომი 2012, 21 ნოემბერი, 13:16 შემადგენლობა: 1 ჭიქა შაქარი; 1 ჭიქა ნუში; ერთი ცალი კვერცხის ცილა; ნახევარი ჭიქა წყალი; ნახევარი ჭიქა შაქრის პუდრა.
მომზადება: ჩაუშვით ნუში მდუღარე წყალში, ორი წთ-ის შემდეგ ამოიღეთ და დააწყვეთ თუშფალანგზე, გააგრილეთ, გააცალეთ კანი და მოხალეთ მშრალ გახურებულ ტაფაზე 10-15 წთ. დაანაწევრეთ ბლენდერში ან დანით წვრილად დაჭერით. წყალი დადგით ცეცხლზე, გახსენით შაქარი წყალში კარგად, შემდეგ დაამატეთ ნუში და მოამზადეთ 5 წთ. გადმოიტანეთ თეფშზე, გააცივეთ, შემდეგ ათქვიფეთ ბლენდერში ან კარგად აურიეთ. დაამატეთ ცილა და კიდევ აურიეთ. დაფაზე მოაყარეთ შაქრის პუდრა, გამზადებული მასა გააბრტყელეთ და მიეცით სასურველი ფორმა. 3434 4-ს მოსწონს
|