x
მწვანე პომიდვრის მწნილი
2012, 2 მარტი, 14:48
imageავიღოთ მწვანე, მაგრამ უკვე სიმწიფეში შემავალი პომიდვრები, გავასუფთაოთ, გავრეცხოთ და ჩავაწყოთ ქილაში მჭიდროდ. ფენებს შუა დავალაგოთ ცერეცო, კამა და ალუბლის ფოთლები. მოვამზადოთ მარილწყალი შემდეგი პროპორციით: 10კგ პომიდორზე 800გრ მარილი და დავასხათ პომიდორს ისე, რომ მთლიანად ფარავდეს. დავადოთ ხის სუფთა რგოლი და დავდგათ თავდაუხურავი. როდესაც დუღილი დამთავრდება და ქაფის დენა შენელდება, დავახუროთ ხუფი და შევინახოთ ცივ ადგილას.
2592
4-ს მოსწონს
23
გასაჩივრება
მომწონს
 
 
ავტორი:სესილი
სესილი
   ქართული კლავიატურა
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0
როგორ მოვამზადოთ მწნილები ვიტამინების შენარჩუნებითროგორ მოვამზადოთ მწნილები ვიტამინების შენარჩუნებით
ბოსტნეულის დამწნილების დროს წარმოიქმნება რძის მჟავას მიკრობე...
კუჭმაჭიკუჭმაჭი
300 გ. ხბოს გული, ფილტვი, ღვიძლი, თირკმელი; 4 ც. ხახვი; 4 ც. პომიდორი; 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი; ...
აჭარული ხაჭაპურიაჭარული ხაჭაპური
1 კგ ფქვილი; 500 გ. სულგუნი; 5 კვერცხი; 30 გ. დაპრესილი საფუარი; 2 ჭიქა რძე; 200 გ. ...
ბადრიჯნის საცივიბადრიჯნის საცივი
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი - 2 კგ ნიგოზი - 400 გრ ძმარი - 1 ჩაის ჭიქა ხმელი სუნელი - 1...
სააღდგომო პასკასააღდგომო პასკა
მასალა: 2კგ ფქვილი, 400 გ შაქარი, 4 კვერცხი, 1ც ჯავზის კაკალი, 200 გ კარაქი, 0, 5ლ რძე...
ბადრიჯანი იტალიურად ნიორითბადრიჯანი იტალიურად ნიორით
მომზადების დრო: 40 წთ. შემადგენლობა: ზეითუნის ზეთი-60 მლ; დაჭრილი ნიორი-3 კბილი; რეჰ...
ფლავი ქათმის ხორცითფლავი ქათმის ხორცით
რვა ულუფა მომზადება: 1 კგ სტაფილო; 1კგ. ბრინჯი; 4 თავი ხახვი; დაფნის ფოთოლი; ...
ღორის ხორცის მწვადიღორის ხორცის მწვადი
შემადგენლობა: 1კგ რბილი ხორცი; 1 თავი ხახვი; 2 ჩ/კ მარილი; 1, 5 ჩ/კ შავი პილპილი. მომზ...
ლობიოს გუფთალობიოს გუფთა
მასალად საჭიროა: ლობიო 600 გრ ხახვი 100 გრ ბრინჯი 2 სუფრის კოვზი ზეთი 1/2 ჩაის ჭიქა...
ბლინები ყველიერისთვისბლინები ყველიერისთვის
შემადგენლობა: შვრია ფქვილის სახით-300-400გ რძე- 2 ჭიქა საფუარი -10გ კვერცხის გული-6 ცალ...
კალმახი გრილზეკალმახი გრილზე
შემადგენლობა: 4 ც. კალმახი; 4 ჩ/კ ზეითუნის ზეთი; 1ჩ.კ. სვანური მარილი; მარილი, პილპილი. მომზა...
ბადრიჯანი სოკოთიბადრიჯანი სოკოთი
მომზადების დრო: 30 წთ. შემადგენლობა: მსხვილი ზომის ბადრიჯანი- 2 ცალი; ქორფა ქამა სოკო- 300 გ.;...