x
მეტი
  • 24.04.2024
  • სტატია:134502
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508562
კომშის მურაბა
imageმასალად საჭიროა:

კომში - 4კგ

შაქარი - 4კგ

წყალი - 10ჩ/ჭ


4კგ კარგი ხარისხის კომში გადავარჩიოთ სამურაბედ, გავფცქვნათ, დავჭრათ სასურველ ფორმებად და ჩავყაროთ ცივ წყალში. კომშის ნაფცქვენი მოვხარშოთ წყალში, გამოვწუროთ; ამ ნახარშ წყალში ჩავყაროთ 4კგ შაქარი და მოვხარშოთ თხელი სიროპი. მომზადებულ სიროპში ჩავყაროთ კომშის ნაჭრები და ვხარშოთ მანამ, სანამ მზად არ იქნება, ე.ი. სანამ კომშიც და მისი შესქელებული სიროპიც გამჭვირვალე და მოწითალო ფერის არ გახდება.


1
3725
3-ს მოსწონს
ავტორი:სესილი
სესილი
3725
  
2012, 17 დეკემბერი, 6:12
ესეც კარგია ყოჩაღ.
0 1 1