x
მეტი
  • 29.03.2024
  • სტატია:134043
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508247
ასკილის მურაბა

image

ახლად მოკრეფილი ასკილი გადავარჩიოთ, შეძლებისდაგვარად კაკლები ამოვაცალოთ, ჩავყაროთ მდუღარეში და დავტოვოთ ასე, სანამ წყალი არ გაცივდება. შემდეგ მოვადუღოთ სიროპი. შაქარი ავიღოთ ასკილის თანაბარი წონის, წყალი კი თითოეულ კილოგრამზე 2ჩ/ჭ. ამ სიროპში ჩავყაროთ ასკილის მარცვლები და ვხარშოთ ისე როგორც სხვა ხილ–კენკრის მურაბა.

არომატისათვის შეიძლება ლიმონის ან ფორთოხლის კანი ჩავახარშოთ.

0
219
შეფასება არ არის
ავტორი:სესილი
სესილი
219
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0