x
მეტი
  • 20.04.2024
  • სტატია:134408
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508499
ნუშის ღვეზელი ალუბლით
imageინგრედიენტები:

300 გ კურკაგამოცლილი ალუბალი;

70 გ პურის ფქვილი;

250 გ კარაქი;


250 გ შაქარი;

6 კვერცხი;

200 გ გარჩეული ნუში;

1 ჩ.კ. შაქრის პუდრა; მარილი







***

ცხიმწასმულ გასახსნელი ფორმის ძირზე გაანაწილეთ ფქვილში ამოვლ

ებული ალუბალი.


image

კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ კვერცხი, ფქვილი, მარილი და დანაყილი ნუში.



მიღებული მასა გაანაწილეთ ალუბალზე.



აცხვეთ საშუალო ტემპერატურაზე 1 სთ. თუ ღვეზელი ზემოდან გამუქებას დაიწყებს, დააფარეთ ფოლგა. გააგრილეთ. მორთეთ დაჭრილი ნუშით და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.


გემრიელად მიირთვით ;)

0
95
1-ს მოსწონს
ავტორი:Miss M
Miss M
95
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0