x
მეტი
  • 19.04.2024
  • სტატია:134384
  • ვიდეო:351974
  • სურათი:508460
ოსპს და ყვავილოვან კომბოსტოს აღარ ვხარშავთ: 5 პროდუქტი, რომელთა უმად ჭამა სასარგებლოა
ბევრი პროდუქტი მომზადების შემდეგ თავის სასარგებლო თვისებას კარგავს. ტემპერატურის ზემოქმედება ვიტამინების დარღვევას იწვევს, რაც კერძის საბოლოო დადებით ეფექტს ამცირებს. არსებობს რამდენიმე პროდუქტი, რომელთა მიღება უმი სახით სასარგებლოა. სიამ შეიძლება გაგაოცოთ.


სჯობს უმი მიირთვათ

image

პირველ რიგში, დიეტოლოგები გირჩევენ, რომ ოსპის, წითელი ბულგარული წიწაკის, შვრიის ფაფის, ყვავილოვანი კომბოსტოს მომზადებაზე უარი თქვათ. ასევე სელის ზეთის თერმულ დამუშავებაზე უარი უნდა თქვათ.


image


შვრია ნაწლავების და კუჭის მუშაობაზე დადებით გავლენას ახდენს. ამ პროდუქტის რეგულარული მიღება სახის კანის მდგომარეობასაც აუმჯობესებს.


image

წითელ წიწაკაში ბევრი სპეციფიკური დამცავი ნივთიერებაა. ეს ნაერთები კანცეროგენებს უჯრედებში შეღწევაში ხელს უშლიან.


image

სელის ზეთი ბევრ ნახევრად უჯერ ცხიმოვან მჟავას შეიცავს. ნივთიერება სისხლს მავნე ქოლესტერინისგან წმენდს, სისხლძარღვების მუშაობის ეფექტურობას აუმჯობესებს.


image

ოსპი მცენარეული ცილებით მდიდარია. ამასთან მკვებავ ნივთიერებას ორგანიზმი ძალიან და ძალიან მარტივად ითვისებს.

ყვავილოვანი კომბოსტო უამრავ ვიტამინს და აუცილებელ მკვებავ ნაერთებს შეიცავს. ბოსტნეულის რეგულარული მიღება კუჭ–ნაწლავის ტრაქტის მუშაობაზე დადებით გავლენას ახდენს.


ასევე დაგაინტერესებთ:

8 ერთი შეხედვით უვნებელი პროდუქტი, რომელიც შეიძლება ტოქსიკური იყოს: სოიოს სოუსი და სხვა

image

7 პროდუქტი, რომელთა განმეორებით გაცხელება არ შეიძლება, მაგრამ ჩვენ ასე ვაკეთებთ

image

6 მიზეზი, რატომ არ შეიძლება ღამით ჭიქაში გაჩერებული წყლის დალევა

image

პროდუქტები, რომლებიც ალკოჰოლთან ერთად არ უნდა მიიღოთ

image

10 წონიანი მიზეზი, რატომ უნდა დალიოთ ლუდი ყოველდღე

image

0
353
შეფასება არ არის
ავტორი:Yoona
Yoona
353