მუქი შოკოლადი, პატარა ნაჭრებით, გარნირად, სურვილისამებრ
მომზადება
დიდ თასში შეურიეთ გრანულირებული შაქარი, ყავისფერი შაქარი, მარილი და ქოქოსის ზეთი, ურიეთ სანამ გაერთიანდება.ჩაასხით შვრიის რძე და ვანილი, ურიეთ სანამ შაქარი არ დაიშალება და მასა გლუვი არ გახდება.აურიეთ ფქვილი და გამაფხვიერებლის სოდა,
ჩაყარეთ შოკოლადის მარცვლები,
გააციეთ ცომი მინიმუმ 30 წუთის განმავლობაში. ცომს მიეცით პატარაა ბურთების ფორმა, გააცხელეთ ღუმელი 350 ° F (180 ° C) ტემპერატურაზე. დააფინეთ საცხობი ფურცელი (პერგამენტის ქაღალდი).აცხეთ 12-15 წთ სანამ არ გაყავისფერდება. გამოცხობილ ფენებსს დაადეთ ვანილის ნაყინი სქელ ფენად და კვლავ დაადეთ ეს გამომცხვარი ფენაა, სურვილისამებრ შეგიძლიათ შოკოლადის პატარა ნაჭრები დააყაროთ გვერდებში და გაყინეთ 30 წთ,