x
მეტი
  • 25.04.2024
  • სტატია:134509
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508567
ნაყინი სენდვიჩი

ინგრედიენტები 5 სენდვიჩისთვის:

½ ჭიქა გრანულირებული შაქარი (100 გრ)
¾ ჭიქა მუქი ყავისფერი შაქარი, შეფუთული (165 გ)
1 ჩაის კოვზი მარილი
½ ჭიქა ქოქოსის ზეთი, მდნარი (120 მლ)
¼ ჭიქა შვრიის რძე (60 მლ)
1 ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი
1 ჩ / კ ჭიქის ყველა დანიშნულების ფქვილი (185 გრ)
½ ჩაის კოვზი საცხობი სოდა
8 შოკოლადის ფილა (225 გრ)
2 ცალი ვანილის ნაყინი (575 გ
მუქი შოკოლადი, პატარა ნაჭრებით, გარნირად, სურვილისამებრ
მომზადება
დიდ თასში შეურიეთ გრანულირებული შაქარი, ყავისფერი შაქარი, მარილი და ქოქოსის ზეთი, ურიეთ სანამ გაერთიანდება.ჩაასხით შვრიის რძე და ვანილი, ურიეთ სანამ შაქარი არ დაიშალება და მასა გლუვი არ გახდება.აურიეთ ფქვილი და გამაფხვიერებლის სოდა,
ჩაყარეთ შოკოლადის მარცვლები,
გააციეთ ცომი მინიმუმ 30 წუთის განმავლობაში. ცომს მიეცით პატარაა ბურთების ფორმა, გააცხელეთ ღუმელი 350 ° F (180 ° C) ტემპერატურაზე. დააფინეთ საცხობი ფურცელი (პერგამენტის ქაღალდი).აცხეთ 12-15 წთ სანამ არ გაყავისფერდება. გამოცხობილ ფენებსს დაადეთ ვანილის ნაყინი სქელ ფენად და კვლავ დაადეთ ეს გამომცხვარი ფენაა, სურვილისამებრ შეგიძლიათ შოკოლადის პატარა ნაჭრები დააყაროთ გვერდებში და გაყინეთ 30 წთ,
გემრიელად მიირთვით.
0
1
შეფასება არ არის
ავტორი:ფეზუაშვილი
ფეზუაშვილი
1
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0