x
მეტი
  • 18.02.2019
  • სტატია:86171
  • ვიდეო:336530
  • სურათი:446419
ღორის ბიფსტროგანოვი, ჩემი რეცეპტი

უძვლო ღორის ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრეებად და ჩავშუშოთ ტაფაში ხახვთან, სოიოს სოუსთან, ნიორთან, პილპილთან და მეგრულ აჟიკასთან ერთად, როცა ხორცი ფერს შეიცვლის და კარგად ჩაიშუშება ზემოდან მოვასხათ ნიორწყალში გახსნილი არაჟანი და მაიონეზი, ზემოდან მოვაყაროთ ცოტა ოხრახუში და კერძიც მზად არის, გემრიელად მიირთვით.

შეგიზლიათ იგივე ტექნოლოგიით მოამზადოთ საქონლის ან ხბოს ხორცით.

ბიფსტროგანოვი

1
146
1-ს არ მოსწონს
ავტორი:აკაკი ორკოდაშვილი
აკაკი ორკოდაშვილი
146
  
9 თებერვალი, 15:56
სოკოს დაწერა დამავიწყდა, მაგრამ გემოვნების მიხედვით.
0 1 1