x
image
Teklamaisuraze
ქართული ღვინო და ტრადიციული საახალწლო კერძები, თევზეული ღვინო,, ცქრიალასთან"

საქართველოში მრავალ საუკუნეს ითვლის ქართული ტრადიციული სუფრა და მასთან შესაფერისი ღვინის შერჩევა და დაგემოვნება.

imageსათალი და ხიზილალა. საქართველოში საახალწლო სუფრაზე, როგორც წესი, მაღალი ხარისხის, ძვირფასი თევზეული იყრის ხოლმე თავს. შავი და წითელი ხიზილალის გარდა ერთ–ერთი საუკეთესო არჩევანი სათალია – გამოყვანილი და შებოლილი ზუთხი. ის ნამდვილი დელიკატესია. ასევე სუფრას ამშვენებს გამოყვანილი წითელი ორაგული.

ღვინო. შეესაბამება ღვინო ცქრიალა.

ეს უგემრიელესი ხემსი აპერიტივს თავისებურ სადღესასწაულო ელფერსაც შესძენს. ქართული ღვინოებიდან ასევე მანავის მწვანე, წინანდალი, რქაწითელი, მწვანე კახური.

0
57
1-ს მოსწონს
ავტორი:Teklamaisuraze
Teklamaisuraze
57
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0