ინგრედიენტები
მრგვლად დაჭრილი ხახვი, 2ჭიქა ლუდი ან ლუდის ჩაი, ძმარი 2 ჩაის კოვზი, გაფილტრული ზეთი .3/4 ჭიქა ხორბლის ფქვილი და 3/4 ჭიქა სახამებელი, 1ჩაის კოვზი ცხარე წიწაკა, მარილი და პილპილი გემოვნებით მომზადების მეთოდი დავჭრათ მრგვლად ხახვი, როგორც ნაჩვენებია ფოტოზე
ლუდი, ძმარი, მარილი, პილპილი(შავი) და წიწაკა ავურიოთ ფქვილში და ვურიოთ 30 წუთის განმავლობაში, სანამ არ მივიღებთ ფაფისებურ მასას.მიღებულ მასაში ამოვავლოთ მრგვლად დაჭრილი (მშრალი უნდა იყოს ხახვი აუცილებლად) ხახვი და შევწვათ ტაფაში, ცხელ ზეთში.შემწვარი ხახვი გადავიტანოთ ქაღალდში როგორც ნაჩვენებია ფოტოზე.მიირთვით ცხარე მდოგვის სოუსით, მწვადის სოუსით ან თქვენი სურვილისამებრ, სასურველი სოუსით.